loading
Kerastase

Jedan od najluksuznijih brandova u svijetu njege kose, Kérastase kombinira svoje znanje o frizerima i njihovim klijentima kako bi zamislili proizvode za njegu kose koji nadmašuju očekivanja! Da bi svoju zamisao pretočili u stvarnost, Kérastase surađuje s profesionalcima i znanstvenicima. U salonu i kod kuće njegu kose uvijek podižemo na višu razinu. Vjerujemo da ne postoji jedno tumačenje ljepote, već beskonačno njih. Kroz Kérastase proizvode ističemo sve vrste ljepote, kulture, vizije... I naravno, sve tipove kose!

Posjeti web
Authentic Beauty Concept

Authentic Beauty Concept je holistički premium brend koji je stvoren zajedno s jedinstvenim frizerskim kolektivom kako bi kreirali novi put do autentične ljepote. ABC sastojci spajaju najbolje od prirode i znanosti, koristeći čiste i jednostavne formule: bez parabena, sulfata i silikona.

Posjeti web
Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional je brend čija je priča počela prije više od 120 godina, a od samih je početaka predvodnik u inovacijama za njegu, stilizaciju i bojanje kose. Pouzdanost, kvaliteta i povjerenje nisu samo riječi za Schwarzkopf Professional, već su životni stil. Ovaj brend i prati i oblikuje modne trendove, pružajući frizerima i njihovim klijentima alate za beskrajnu kreativnost.

Posjeti web