loading
Besplatne konzultacije

Besplatne konzultacije

Kako bismo postigli rezultat kojim ćete biti potpuno zadovoljni, svakom klijentu posvećujemo dovoljno vremena za konzultacije i dogovor. Osobito se to odnosi na naše nove klijente: saslušati vaše želje uživo ima neprocjenjivu važnost kako bismo istovremeno mogli ponuditi najbolje rješenje, ovisno o tipu i trenutnom stanju kose.

Besplatna stručna dijagnostika

Besplatna stručna dijagnostika

Besplatna stručna dijagnostika prvi je korak prema zdravoj i sjajnoj kosi. Uz pomoć Kérastase mikro kamere snimamo kosu na temelju čega određujemo pripadajuću njegu, u skladu s trenutnim stanjem vaše kose. Zajednički se suočavamo s izazovima poput: problem s prhuti, masno vlasište i suhi vrhovi, ispadanje kose, gubitak vitalnosti ili osjetljivost tjemena.

Personalizirano šišanje

Personalizirano šišanje

Tehniku šišanja je najvažnije prilagoditi fizionomiji lica, životnom stilu klijenta i naravno karakteristikama kose. Personalizirati znači apsolutno zadovoljiti sve te kriterije te prilagoditi šišanje klijentu i njegovim navikama kako bi frizura u svakom trenu bila savršena.

Personalizirana koloracija

Personalizirana koloracija

Svakoj koloraciji prethodi vrijeme posvećeno konzultacijama tijekom kojih se putem razgovora osmišljava individualan styling koji klijent želi postići. U salonu se koriste sve tehnike bojanja i izrade pramenova, a odabiru se tako da na umu uvijek imamo krajnji cilj koji se želi postići.

Njega kose

Njega kose

Vrhuska usluga njege kose nam je iznimno važna pa našu ponudu svakodnevno nadograđujemo i oblikujemo prema individualnim potrebama svakoga klijenta. Nakon stručne analize vašeg problema s vlasištem ili kosom, savjetujemo i preporučujemo korištenje najkvalitetnijih proizvoda namijenjenih rješavanju trenutnih potreba vaše kose.

Rituali

Rituali

Iskusite nezaboravan doživljaj opuštanja: specijalno prilagođene masaže vlasišta tijekom pranja i tretiranja kose dok vam se tijelo opušta u masažnom stolcu. Istinsko uživanje uz vrhunske proizvode i stručnjake dolazi u nekoliko varijanti te možete odabrati onu koja vam najviše odgovara.

Njega ruku

Njega ruku

Svakom svom klijentu pružamo rijetke i vrijedne trenutke koji su posvećeni samo njima, a odnedavno u svojoj ponudi imamo i njegu ruku i trajni lak. Iskoristite svaki trenutak odvojen za sebe i kombinirajte pramenove ili bojanje s njegom ruku ili trajnim lakom te obavite sve u jednom dolasku. 

Pišite nam

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.
Pišite nam