loading
03/05/2022

Glossing koloracije za visoki sjaj i obogaćenu boju

Glossing koloracije za visoki sjaj i obogaćenu boju

Velik je broj naših klijentica zadovoljan upravo svojom prirodnom bojom zdrave i njegovane kose te ne žele drastične promjene. Ali ipak... voljele bi svojoj kosi dati „više života“ ili pak „učiniti nešto“ s prvim sijedima koje se kod nekih pojavljuju ranije, kod nekih kasnije – ali većina ih želi diskretno prekriti. 

U ovim situacijama svojim klijenticama i klijentima najčešće preporučujemo glossing uslugu polupermanentnim bojama: L’Oréal DIA RICHESSE i L’Oréal DIALIGHT. Ove boje su bez amonijaka te poštuju kosu i daju joj izniman sjaj, a dostupne su u preko 60 tonova: 

• posebno su dizajnirane tako da naglašavaju prirodnu boju kose i prekrivaju prve sijede

• diskretno se ispiru pa dolazak na novo bojanje nije striktno vremenski uvjetovan – na kosi ostaju i do 6 tjedana

• ne isušuju kosu kao klasična koloracija već vlas oblače u fini pigment te je podebljaju i popune 

• tretman traje kraće nego kod klasičnog bojanja te je savršen za žene s ispunjenim rasporedom

• kosu pretvaraju u prekrasnu, glatku i sjajnu.

DIA RICHESSE je savršena usluga bojanja za diskretno, ali učinkovito prekrivanje prve sijede kose – stavlja se na korjen kose i prekriva do 70% sijedih. Osim toga, Dia Richesse boju možemo koristiti pri posvjetljivanju od jednog do dva tona. 

DIALIGH je savršena usluga bojanja koju primjenjujemo na dužine, a preporučujemo je klijenticama čija je kosa uslijed raznih tretmana postala suha i beživotna. 

Priuštite si ovaj savršeni glossing tretman za prekrasnu mekoću i sjaj, ali i bogate boje koja će diskretno prekriti prve sijede. 

Posjetite nas i  dođite na besplatnu dijagnostiku te konzultacije kako bismo Vašu kosu vidjeli uživo i u skladu sa stvarnim stanjem preporučili optimalne proizvode i tretmane. Najava nije potrebna, a konzultacije traju 10-15 minuta.

Natrag