loading
30/12/2022

Last minute ideje za novogodišnji look

Last minute ideje za novogodišnji look

Iako se većina naših klijentica već naručila za svoje novogodišnje termine, mnoge još uvijek razmišljaju koju će frizuru odabrati kada sjednu u našu frizerski stolicu ispred velikog ogledala. Kao i uvijek, tu smo da pomognemo, pa u nastavku donosimo tri jednostavne, ali idealne novogodišnje frizure koje će se uklopiti u svaki look. 

1. Ravna i sjajna sleek frizura kakvu nosi Ana Radišić

Ova frizura nikada nije i nikada neće izaći iz mode. Ako o svojoj kosi redovite brinete, ona je uvijek spremna zablistati u jednostavnoj, ali prekrasnoj ravnoj varijanti. Imate li prirodno ravnu kosu, ovaj ćemo look postići brzo, a sve što će nam trebati je kvalitetna zaštite za kosu protiv topline, poput Kérastase Thérapiste seruma, i pouzdana pegla za kosu kao što je L'Oréal Steampod. 

2. Seksi i elegantna pixie frizura kakvu nosi Lana Klingor

Za pixie frizuru se često misli da je buntovna ili čak dječačka, ali u ovoj varijanti je izrazito ženstvena i seksi. I vrlo moderna. Pixie frizura je šišana spretno i slojevito pa su sušenje i oblikovanje lakši dio posla. Ako vas u novogodišnjoj noći dočeka vjetar, nema brige. Pixie izgleda sjajno i kada je nemarno posložena! Za ovaj će nam look jako dobro poslužiti Kérastase Discipline Fluidissime sprej za kontrolu i zaglađivanje, uz koji je kosa podatna, sjajna i lakše se oblikuje. 

3. Visoki zalizani rep kakav nosi Lejla Šehović Filipović 

Ako planirate puno plesat, visoki elegantni rep je vaša frizura za ovogodišnji doček. To je vrlo praktična frizura koju se može obogatiti na različite načine: velikim gumicama, zanimljivim ukosnicama ili bogatim mašnama. Estetika je na vama, a mi ćemo se pobrinuti da frizura bude izdržljiva i postojana cijelu noć. Osim gela i laka za kosu, ovdje bismo svakako iskoristili i Kérastase Discipline mlijeko za glatku pokretljivost kose koje vrlo učinkovito kontrolira nemirne vlasi. 

Odaberite jednu od ove tri jednostavne, ali vrlo efektne frizure i bez puno kompliciranja zablistajte u novogodišnjoj noći! 

Želimo vam savršeni provod i sretnu Novu godinu! 

Team Evelin

Natrag