loading
21/08/2022

Što s kosom nakon ljeta? Pratite ova 3 koraka!

Što s kosom nakon ljeta? Pratite ova 3 koraka!

Ljeto, more, sol i vjetar dali su nam neke od najljepših trenutaka u godini, ali kosi su nažalost oduzeli ljepotu, sjaj i podatnost. U kombinaciji s izrastom, to znači sam jedno – vrijeme je za „remont“ odnosno kompletni makeover kako bismo kosu ponovno doveli u najljepše moguće, zdravo i sjajno stanje. U dogovoru sa svojim frizerima i stilistima tima Evelin, pratite ova 3 koraka. 

1. Zdrava kosa počiva na čistom vlasištu
Temeljito čista kosa i vlasište pružaju nevjerojatan osjećaj. Nažalost, na vlasištu se tijekom ljetnih mjeseci talože znoj, sol i nečistoće, ali i uljni sprejevi i kreme za zaštitu protiv sunca pa je ta podloga pogodna za razvoj mikroorganizama i gljivica, prhuti ili prekomjernog mašćenja kose
Stoga za početak oporavljajućeg tretmana kose svakako preporučujemo napraviti temeljiti piling vlasišta. U ponudi studija Evelin koristimo fantastične pilinge i čistače vlasišta poput Kérastase Fusio Scrub Énergisant pilinga za čišćenje masnog vlasišta koji zahvaljujući upravo morskoj soli omogućava detaljno uklanjanje svih nečistoća iz kose te istovremeno vrši apsolutno potrebnu detoksikaciju vlasišta.

2. Do novog sjaja uz bojanje izrasta i dužina
Kako bismo kosi brzo i sigurno vratili sjaj, ljepotu i punoću, preporučujemo bojanje izrasta i dužina obožavanom L’Oréal DIALIGHT glossing koloracijom. Ova je boja bez amonijaka te poštuje kosu i daje joj izniman sjaj, a dostupna je u preko 60 tonova. Cilj nam je kosi vratiti lipide, ceramide i druge hranjive tvari koje su tijekom ljetnih mjeseci i uslijed namakanja u slanoj vodi izašle iz kose, a istovremeno prekriti sijede i istaknuti prekrasnu boju u kojoj ćete apsolutno uživati 4 do 6 tjedana. 

3. Nahranjene dužine kosi znače život
Kao treći korak makeovera nakon ljeta ili kao samostalni tretman u bilo koje doba godine, mnogima je naš najdraži tretman upravo Hranjivi dvostruki ritual studija Evelin. Sastoji se od Kérastase Fusio Dose proizvoda s boosterom i odgovarajuće maska. Fusio Dose i booster penetriraju duboko u vlas kose, a kao drugi korak ističemo apliciranje odgovarajuće maske koja na kosi stoji 15 minuta. Ova kombinacija nakon ispiranje daje fantastičan rezultat. Taj dan ne prakticiramo feniranja već je poželjno da se kosa osuši na prirodan način ili lagano fenom. Točka na i koju obožavaju mnoge naše klijentice su predivna ulja poput Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale suhog ulja za sve tipove kose. 

Rezervirajte svoj termin besplatnih konzultaciji ili tretmana u Frizerskom studiju Evelin. Nazovite na 01/4666-204, kontaktirajte nas putem društvenih mreža ili navratite na adresu Nova ves 72.

Natrag