loading
10/04/2022

Jednostavna i učinkovita njega masne kose

Jednostavna i učinkovita njega masne kose

Prekomjerno izlučivanje sebuma te mašćenja vlasišta i kose je problem koji ima jako puno naših klijentica te smo s tim izazovom tijekom godina stegli ogromno iskustvo: neke se s ovim problemom nažalost bore cijeli život, dok se kod nekih pojavljuje uslijed disbalansa u organizmu uzrokovanog stresom, bolešću, hormonalnim promjenama i slično. Profesionalni proizvodi koje u ovim situacija koristimo su najčešće iz Kérastase linije SPECIFIQUE.

Prva je tu svakako Kérastase Specifique Bain Divalent kupka za masno vlasište i suhe vrhove koja je osobito dobra za klijentice koje se bojaju i/ili rade pramenove i za one koje imaju dulju kosu ― te su duljine kose najčešće same po sebi suhe. Ako se uz to kosa pere svaki dan ili svaka dva dana zbog prekomjernog mašćenja ― događa se začarani krug prečestog pranja kose koje dodatno isušuje, što zatim potiče još jače mašćenje. Ova je kupka fina i nježna te specifično napravljena za masna vlasišta i suhe vrhove i stoga je u ovim situacijama idealna.

Drugi korak za klijentice kojima se jako masti kosa je svakako Kérastase Specifique Argile Équilibrantet pročišćavajuća glina koja se koristi samo jedanput tjedno. Ona jako fino radi detoks vlasišta i čišćenje od masnoća i svih nakupina na vlasištu, ali i na samim dužinama. To je jako bitno za klijentice koje koriste lakove, pjene, serume i druge preparate, jer neki nisu perivi samo u vodi. Ovaj proizvod i općenito detoksikaciju vlasišta preporučujemo i klijenticama koje nemaju problema s masnom kosom jer su čisto vlasište i duljine temelj svake zdrave, lijepe i njegovane kose.

Treći korak koji ne treba propustiti je nahraniti kosu i tu preporučujemo Kérastas Specifique Masque Rehydratant koja se koristi nakon svakog pranja: ona prekrasno hidratizira dužinu. Lagane je gelaste teksture: nakon što se stavi na dužine, kosa sama upije masku tamo gdje je isušena i gdje joj fali vlage, a ostatak maske se lagano ispere pa kosa ne ostaje nimalo masna ni teška.

Posjetite nas i  dođite na besplatnu dijagnostiku te konzultacije kako bismo Vašu kosu vidjeli uživo i u skladu sa stvarnim stanjem preporučili optimalne proizvode i tretmane. Najava nije potrebna, a konzultacije traju 10-15 minuta.

Natrag