loading
30/12/2021

Omiljene frizure Evelin ambasadorica

Omiljene frizure Evelin ambasadorica

Prošla je godina donijela mnoge prekrasne trenutke i suradnje za naš tim, ali i za naše divne ambasadorice. Prije nego se okrenemo novim pobjedama 2022. godine, predstavljamo vam naša omiljena izdanja Sandre, Ane, Ivone i Nike. 
 
Sandra Perković
Dugi niz godina prepuštam brigu o svojoj kosi upravo salonu Evelin: zato je toliko zdrava, energična i sjajna. Najdraža mi je frizura prelomljeni valovi. Kako je sada vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana izdvojila bih dvije frizure. Prvu frizuru sam nosila za svoju božićnu zabavu s obitelji, gdje sam se osjećala baš spokojno i ispunjeno, kakav i sam Božić je – inače moj najdraži blagdan. Druga frizura je za vikend druženja s prijateljicama gdje je rajf u kosi dao određeni šik moment koji sam tražila.
 
Ana Radišić

Teško mi je izdvojiti jednu frizuru ili look, jer za svaku priliku sam dotjerana baš kako želim! Bila to svakodnevna frizura uvijek prilagođena događaju ili snimanju za koje se spremam ili pak nešto glamuroznije, uvijek je to s potpisom tima Evelin koji uspiju prenijeti točno ono kako se i osjećam. Izdvojila bih ovu frizuru koja je bila za malo svečaniju priliku: možete vidjeti da obožavam kada je kosa odmaknuta od lica, a daje prekrasan ukras cjelokupnom looku i potpis stylingu!
 
Ivona Hemen
Izdvojila bih fotku na kojoj sam baš uoči moje emisije tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva za žene. To jutro sam došla na opuštanje u Frizerski salon Evelin, kao i svaki put prije posla. Za kosu se pobrinuo moj najdraži tim Evelin, a šminkala me Mihaela Miklić. S ovom frizurom koju često nosim nikad ne mogu pogriješiti, a valovi koje obožavam mi drže i do pet dana! 
 
Nika Turković
Posebna draga suradnja i look na kojem je sudjelovao tim Evelin su se dogodili povodom snimanja mog zadnjeg spota za pjesmu Tvoj mir. Evelin je u potpunosti razumjela moju ideju pa smo skupa složile baš pravi styling za pjesmu koji je funkcionirao uz 3 različita outfita. Kosu smo zalizale uz ravni razdjeljak, a krajeve uvile na van: što je super izgledalo samostalno, uz šešir i uz rajf. (photo: Petra Miksik)

 

 

 

Natrag