loading
26/04/2023

5 proljetnih manikura Studija Evelin

5 proljetnih manikura Studija Evelin

Proljeće je vrijeme za lepršave promjene u našoj garderobi, šminki, kosi, ali i na noktima. Ako ste u potrazi za najnovijim svježim idejama, donosimo vam pregled proljetnih trendova koje za vas možemo napraviti u Studiju Evelin. 

1. Jedan od višegodišnjih glavnih favorita za proljetnu sezonu su pastelne boje. Ako su vam dosadile clean manikure i želite unijeti malo šarenila u svoj stil, onda su pastelne boje idealne za vaš izbor.

2. Još jedan popularan trend je chrome manikura, prah koji daje efekt kromiranih noktiju. Odlično ide na nježnije ali i na one kričavije, neonske boje. Ideja za hrabrije: badem oblik, nokat u nude nijansi i umjesto klasičnog bijelog vrha neka ih krasi metalni odsjaj.

3. Veliki povratak doživjela je i francuska manikura, ali u svom profinjenom izdanju. Vrhovi noktiju se ove godine lakiraju tek finim, tankim slojem bijelog laka, a ako ste skloni eksperimentima, svidjet će vam se francuske manikure u raznim bojama.

4. Ako su vam linije na francuskoj manikuri pregrube i ipak volite nešto nježnije i profinjenije, onda je za vas ombre manikura. Ombre efekt raspršuje kontrast i dodaje dašak suptilnosti. Najčešći i savršen izbor za vjenčanja.

5. Posljednji trend koji ćemo spomenuti su clean nokti, mliječnog izgleda. Ova bezvremenska manikura podrazumijeva poluprozirni bijeli ili nježno ružičasti lak, zbog kojeg se naši nokti doimaju zdravima, glatkima i sjajnima. A za one koji vole šljokice u završnom sjaju ih možete dodati po vašoj želji.

Ukratko, proljetni trendovi za nokte su raznovrsni i nude velike mogućnosti za eksperimentiranje i istraživanje vašeg stila. Sada dolazak na pramenove ili bojanje možete kombinirati s dolaskom na manikuru ili trajni lak – pa se u jednom terminu nagraditi osvježenom kosom i noktima. Uštedite svoje vrijeme i obavite dva tretmana u jednom!

 

Natrag